ΚΟΖΑΝΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 100 χρόνια του 1ου δημοτικού σχολείου Κρόκου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Εκπαίδευση, Πολιτισμός Ετικέτες:
 

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των εκατό χρόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κρόκου, που συμπληρώνονται φέτος, διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιωακείμ Λιούλιας» και την Τοπική Κοινότητα Κρόκου. Η θεμελίωση του σχολείου ξεκίνησε λίγο μετά την Απελευθέρωση της περιοχής, το 1919 και τελείωσε το 1922 και αρχιτεκτονικά, αποτελεί ένα στολίδι τόσο για την Τοπική Κοινότητα Κρόκου όσο και ευρύτερα για το Δήμο Κοζάνης.
Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019: στις 18:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς.
Την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στις 18:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφιέρωμα στους παππούδες και στις γιαγιάδες, την παρουσίαση παραδοσιακών παιχνιδιών και γυμναστικές επιδείξεις.
Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρόκου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του σχολείου. Παράλληλα θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφιών, βιβλίων, εντύπων και παλιών σχολικών αντικειμένων.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα: http://www.ert.gr)

share->share_count); ?>