ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΨΥΧΩΝ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΥ: Σακούλες με πεταμένα πτώματα στοιβάζονται παντού (video)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Υγεία
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Φρίκη προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Open TV από το μεγαλύτερο νεκροταφείο της χώρας, αυτό του Σχιστού.
Ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης αποκαλύπτει πως το πάρκινγκ επισκεπτών του νεκροταφείου έχει μετατραπεί σε «χωματερή… ψυχών». Πτώματα σε μαύρες σακούλες στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες και στα αδέσποτα ζώα.
Στους διαδρόμους του νεκροταφείου, υπάρχουν οι σακούλες από τα υπολείμματα των τάφων δεξιά κι αριστερά κι όποιος περνάει για να πάει στον νεκρό του, τις περνάει κυριολεκτικά από πάνω.

Ταυτόχρονα, έχει προκύψει και ένα τρομακτικό πρόβλημα με τα αδιάλυτα πτώματα, τα σώματα δηλαδή που λόγω φαρμάκων ή άλλων δεν «λιώνουν».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Αυτοί οι νεκροί, είτε μένουν στον ίδιο τάφο ή πηγαίνουν στον τομέα αδιαλύτων όπως αναφέρει και ο κανονισμός, ότι δηλαδή«κατά την εκταφή αν προκύψει αδιάλυτο ή μερικώς αδιάλυτο πτώμα, απαγορεύεται οποιαδήποτε παρακράτηση ή καθάρισμα του πτώματος και πρέπει να οδηγηθεί άμεσα σε τάφο αδιαλύτων…».
Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει τόσο ς αριθμός που πλέον δεν υπάρχει ούτε χώρος, ούτε χρόνος ούτε προφανώς διάθεση να γίνει η ταφή κανονικά, οπότε τα σώματα απλά… αποθηκεύονται σε λευκά σεντόνια, κάτι που καθιστά την κατάσταση επικίνδυνη και υγειονομικά.
Οι ίδιες οι εικόνες θυμίζουν ταινία τρόμου…

(περισσότερα)

share->share_count); ?>