ΕΛΕΝΗ ΒΑΐΤΣΟΥ: ΥΠΗΡΞΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ άνθρωπο που δεν περνούσα καλά, δεν γελούσα

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην προσωπική της ζωή και πώς είναι όταν ερωτεύεται.
«Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν θα δείξω εύκολα ότι είμαι ερωτευμένη. Θα αργήσω πολύ να το δηλώσω. Δεν ερωτεύομαι ποτέ κεραυνοβόλα. Δένομαι στην πορεία με μικρά καθημερινά πράγματα του άλλου. Αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι στην αρχή κρατάω μικρό καλάθι και δεν ενθουσιάζομαι. Βασικά αυτό το έχω στα πάντα στη ζωή μου».

Στις σχέσεις της όπως δήλωσε στο περιοδικό people δεν συμβιβάζεται εύκολα. «Έχω υπάρξει σε σχέση με άνθρωπο που δεν περνούσα καλά, δεν γελούσα. Να σου πω όμως τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις; Απλώς κάποια στιγμή βαριέσαι. Δεν μου αρέσει η μιζέρια και δεν αντέχω την γκρίνια».
Όσο για το πώς αντιμετώπιζε διάφορα δημοσιεύματα στο ξεκίνημά της εξήγησε: «Έπεφταν στο χέρι μου περιοδικά, αλλά ό,τι κι αν έγραφαν για κάποιο λόγο δεν με ένοιαζε. Μπορεί να με εκνεύριζε, αν το έβρισκα τραβηγμένο, αλλά δεν πήρα ποτέ τηλέφωνο να ζητήσω τον λόγο γιατί κάποιος γράφει κάτι. Νομίζω, αν αρχίσεις να απαντάς, δεν έχει τελειωμό. Ανοίγεις τον ασκό του Αίολου και πρέπει να ασχολείσαι όλη μέρα με αυτό. Δεν γίνεται να ζεις έτσι, γιατί χάνεις τον εαυτό σου».

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>