ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ σε γκρεμό 100 μέτρων: Τον απεγκλώβισε πυροσβέστης

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Περιβάλλον Ετικέτες:
 

«Άγιο» είχε ο οδηγός του αγροτικού οχήματος που το απόγευμα της Τρίτης (11/6) έπεσε σε γκρεμό στην επαρχιακή οδό Επιδαύρου: Κολιακίου στην Αργολίδα, ενώ στην περιοχή έβρεχε. Ο οδηγός έπεσε σε γκρεμό 100 μέτρων, εγκλωβίστηκε, αλλά την πτώση είδε πυροσβέστης από όχημα που βρίσκεται στην περιοχή για πρόληψη.
Συγκεκριμένα, αγροτικό όχημα κινούνταν επί της επαρχιακής οδού Επιδαύρου: Κολιακίου προς Ερμιονίδα και δυο χλμ μετά το σούπερ μάρκετ Βασιλόπουλος, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Μιλάμε για τον δρόμο που «βλέπει» τον Σαρωνικό κόλπο.

Το όχημα άρχισε να παίρνει τούμπες σε γκρεμό 100 μέτρων. Όπως είπαμε στο σημείο υπήρχε περιπολικό της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και αυτό μάλλον αποδείχθηκε σωτήριο για τον οδηγό.
Ο πυροσβέστης Νίκος Μιχαλόπουλος χωρίς να χάσει χρόνο κατέβηκε τον γκρεμό, εντόπισε το αυτοκίνητο και τον οδηγό και αφού διαπίστωσε πως είναι καλά στην υγεία του και μπορεί να περπατήσει, τον απεγκλώβισε και τον μετέφερε σε αγροτικό δρόμο όπου μαζί με τον συνάδελφο του τον οδήγησαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήδη είχε κληθεί.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές αν αναλογιστεί κανείς το ύψος από το οποίο έφυγε όχημα και οδηγός αλλά και το πως έχει παραμορφωθεί το αυτοκίνητο.Πιθανή αιτία του ατυχήματος το ψιλόβροχο που έπεφτε εκείνη την ώρα στην περιοχή παράλληλα με κάποια απροσεξία του οδηγού.

(περισσότερα: https://www.altsantiri.gr)

share->share_count); ?>