18 ΜΕ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΦΕΤΟΣ η Γιορτή Κρασιού με όνομα-έκπληξη

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτισμός Ετικέτες: ,
 

18 με 22 Ιουλίου φέτος η Γιορτή Κρασιού με όνομα-έκπληξη Έβρος Πολιτισμός 28 λεπτά ago by Κική Ηπειρώτου Από την Πέμπτη 18 μέχρι και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί φέτος η Γιορτή Κρασιού του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Περίπου ένα μήνα νωρίτερα από πέρυσι και αρκετά νωρίτερα από τις άλλες χρονιές, η φετινή διοργάνωση θα διαρκέσει 5 ημέρες, αντί για μία εβδομάδα, ή ακόμη και 10 μέρες που διαρκούσε τα προηγούμενα χρόνια. Σχετικά με το πρόγραμμα, είναι γνωστό ότι στις 22 Ιουλίου θα τραγουδήσει η Ελένη Βιτάλη, το συγκρότημα Τζουμ και η Βιολέτα Ίκαρη. Το κόστος της συναυλίας αυτής ανέρχεται στις 17.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Διαγωνισμός για την προμήθεια κρασιού
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΕΔΑ, αποφασίστηκε η διενέργεια διαγωνισμού για την προμήθεια κρασιού, με συνολικό προϋπολογισμό 32.736 ευρώ. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα κεντρικά γραφεία της ΤΙΕΔΑ, στην Πλατεία Κύπρου, στις 24 Ιουνίου, στις 10 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της διακήρυξης και στα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού μέσω της ιστοσελίδας της ΤΙΕΔΑ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση (www.tieda.gr), από όπου μπορούν να τα προμηθεύονται δωρεάν και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (www.alexpolis.gr).
Περισσότερα στο αυριανό φύλλο της «ΓΝΩΜΗΣ»

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Έβρος Πολιτική Ενέργειες Τσιρώνη για το παλιό νοσοκομείο της οδού Δήμητρας by Κική Ηπειρώτου Πολιτισμός Μια διαφορετική ποιητική βραδιά σήμερα στο καφεβιβλιοπωλείο ΚΑΦΚΑ by Γιώργος Πανταζίδης Σχόλιο .

(περισσότερα: http://www.gnomionline.gr)

share->share_count); ?>