ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των εφαρμογών του σε κινητά Huawei

Συντάκτης:
Κατηγορία: Κόσμος
 

Στο https://www.pestaola.gr διαβάσαμε:

Το δεν επιτρέπει πλέον την προεγκατάσταση των εφαρμογών του σε τηλέφωνα της Huawei, σε ένα νέο πλήγμα για την κινεζική εταιρεία, εν μέσω της ευρύτερης διαμάχης με την κυβέρνηση των ΗΠΑ που έχει απαγορεύσει σε αμερικανικές εταιρείες να της πωλούν εξαρτήματα και λογισμικό.
Το διευκρίνισε στο Reuters ότι πελάτες που ήδη έχουν κινητά Huawei θα είναι ακόμα σε θέση να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές του και να λαμβάνουν updates, ωστόσο τα νέα κινητά της εταιρείας δεν θα μπορούν να έχουν προεγκατεστημένες τις εφαρμογές του , του WhatsApp και του Instagram.
Γενικότερα , οι κατασκευαστές smartphones συχνά κλείνουν συμφωνίες για την προεγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών, όπως το . Στα τηλέφωνα της Huawei, σε πολλές αγορές, έρχονται προεγκαταστημένα και το και το Booking, που δεν προέβησαν σε σχετικά σχόλια για το θέμα.
Σύμφωνα με το Reuters, η κίνηση αυτή από πλευράς του επιδρά αρνητικά στις προοπτικές πωλήσεων της Huawei που είχε το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της πέρυσι από κινητά, με ισχυρότατη ανάπτυξη σε Ευρώπη και Ασία. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό και η Google είχε ανακοινώσει από πλευράς της σημαντικούς περιορισμούς στο Android για την κινεζική εταιρεία.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>