ΣΕ ΔΙΚΗ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ προτεραιότητα σε τυφλό και χτύπησε τον συνοδό του (video)

Συντάκτης:
 

Στο https://www.altsantiri.gr διαβάσαμε:

Ένα αδιανόητο περιστατικό με θύμα έναν τυφλό και τον συνοδό του έλαβε χώρα στη Γαλλία. Ένας οδηγός ΙΧ δεν έδωσε προτεραιότητα στον τυφλό άνθρωπο που βρισκόταν πάνω σε διάβαση για να περάσει τον δρόμο, ενώ όταν ο συνοδός χτύπησε την οροφή του αυτοκινήτου, που πέρασε ξυστά από δίπλα τους, εκείνος κατέβηκε και άρχισε να του επιτίθεται, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει και τον τυφλό άνθρωπο.
Το όλο σκηνικό απαθανατίστηκε από κινητά περαστικών, προκαλώντας οργή στα social media όπου ανέβηκε. Ο οδηγός θα δικαστεί τον Ιούλιο κατηγορούμενος για «βιαιοπραγία σε βάρος ευάλωτου προσώπου που προκάλεσε την πλήρη ανικανότητά του να εργαστεί για διάστημα μικρότερο των οκτώ ημερών«και«άρνηση παραχώρησης προτεραιότητας σε πεζό», όπως διευκρίνισε η εισαγγελία του Παρισιού.
Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο Διαδίκτυο φαίνεται καθαρά ένα μαύρο αυτοκίνητο να αρνείται να παραχωρήσει προτεραιότητα σε έναν τυφλό και τον συνοδό του που βρίσκονται ήδη πάνω στη διάβαση. Το όχημα περνάει ξυστά δίπλα τους και ο συνοδός το χτυπάει στην οροφή. Ο οδηγός τότε σταματάει το αυτοκίνητο, κατεβαίνει και βρίζοντας, επιτίθεται στον συνοδό ενώ δεν διστάζει να χτυπήσει και τον τυφλό. Ένας αυτόπτης μάρτυρας καθώς και μια κυρία που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθούν να παρέμβουν.

Όταν ο αυτόπτης μάρτυρας λέει ότι θα καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός και η γυναίκα ξαναμπαίνουν στο όχημά τους και φεύγουν.
Ο οδηγός συνελήφθη την Τετάρτη.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

(περισσότερα)

share->share_count); ?>