Π. ΚΟΚΚΟΡΗΣ: O «ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συντάκτης:
 

Στη χθεσινή παρουσίαση στο Βελλίδειο των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την Α’ Θεσσαλονίκης, ο υπ. βουλ. Παναγιώτης Κοκκόρης επέλεξε να μεταδώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Μόλις τον κάλεσαν να ανέβει στο βήμα, εκείνος θυσίασε ένα κομμάτι του χρόνου που θα τον έδειχναν οι κάμερες, προτιμώντας να πλησιάσει τον πρ. Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή για να του αποδώσει τιμητικό χαιρετισμό.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καραμανλής στο παρελθόν στέρησε από τον κ. Κοκκόρη τη βουλευτική έδρα τρεις ολόκληρες  φορές, καθώς ως αρχηγός κόμματος έπαιρνε την έδρα του τελευταίου εκλεγμένου υποψηφίου στην Α’ Θεσσαλονίκης, που τύχαινε να είναι ο κ. Κοκκόρης. Παρόλα αυτά o τελευταίος δεν έκανε ποτέ αρνητικές δηλώσεις και δεν εξέφρασε παράπονα προς τον πρ. Πρωθυπουργό, κάτι που άλλοι υποψήφιοι θα έκαναν σίγουρα στη θέση του.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, όταν σε συνέντευξη ρώτησαν τον κ. Κοκκόρη, πως νιώθει απέναντι στον πρώην Πρωθυπουργό που του στέρησε τόσες φορές τη βουλευτική έδρα, εκείνος απάντησε ότι “είναι τιμή του” και απέφυγε για ακόμη μια φορά να εκφράσει δυσαρέσκεια. Τόνισε αντίθετα ότι λειτουργούσε πάντοτε ως “στρατιώτης” με γνώμονα το κοινό καλό.

Οφείλουμε να σχολιάσουμε ότι τέτοιες στάσεις αξιοπρέπειας, δεν βλέπουμε τον τελευταίο καιρό.

share->share_count); ?>