Ο ΑΔΩΝΗΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΝΔ, πήγε στην «καρδιά του πολέμου» aka Πολυτεχνείο (Photos)

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική, Υγεία
 

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Στην οδό Πατησίων, λοιπόν πήγε ο Άδωνης για να επισκεφτεί την κλούβα των ΜΑΤ και τους… «αληθινούς ήρωες».

Ο ίδιος, σε ακόμα μία κρίση αστυνομολαγνείας φωτογραφήθηκε με τους άνδρες των ΜΑΤ και τους υποσχέθηκε τα καλύτερα από την πλευρά της γαλάζιας παράταξης.

View this post on Instagram

Μετά από όλες τις ομιλίες, τις συνεντεύξεις, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, είχα την μεγαλύτερη Τιμή από όλες. Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Και πήγα στην καρδιά του «πολέμου» στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά αυτά τα έχουμε αφήσει, ως Πολιτεία, ολομόναχα! Από Δευτέρα αυτό θα αλλάξει! Σας το υπόσχομαι! #εμείςΆδωνις

A post shared by Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis) on Jul 3, 2019 at 11:56pm PDT

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

«Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς», έγραψε στο Instagram. 

Μετά όμως από όλες τις ομιλίες, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, πήγα με τα παιδιά των ΜΑΤ εκεί που γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ οι αληθινές μάχες με τους «αναρχικούς», στο Πολυτεχνείο. Ήρωες της Δημοκρατίας που τους εχουμε αφήσει μόνους…αυτό αλλάζει από Δευτέρα… #εμείςΆδωνις pic.twitter.com/SPmyqK5Wht

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) July 4, 2019

Την ίδια ώρα υποστήριξε πως εκεί βρίσκεται η «καρδιά του “πολέμου”» και πως πήγε να δει τους άνδρες των ΜΑΤ «εκεί που γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ οι αληθινές μάχες με τους «αναρχικούς» στο Πολυτεχνείο».

(Πηγή)

share->share_count); ?>