ΔΕΝ ΤΗ «ΘΕΛΕΙ» ΤΗ ΝΔ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ «ΒΟΥΤΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Συντάκτης:
 

Ο γενικός δείκτης πηγαίνει με την όπισθεν, επιστρέφοντας στις 870 μονάδες και με τις συναλλαγές να εντείνονται, αγγίζοντας τα 20 εκατ. ευρώ στις δύο πρώτες ώρες των συναλλαγών.

Η μετοχή που βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο πάντως, είναι του ΟΠΑΠ μετά την προαιρετική δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών του ΟΠΑΠ που υπέβαλε η SAZKA GROUP, συμφερόντων του Τσέχου επιχειρηματία και επενδυτή Karel Komarek. Το προσφερόμενο τίμημα για τις μετοχές που δεν κατέχει ο προτείνων ανέρχεται σε 9,12 ευρώ που, όπως προβλέπεται, αποτελεί το μέσο όρο της τιμής του τελευταίου εξαμήνου. Υπενθυμίζεται ότι η μετοχή του ΟΠΑΠ στη χθεσινή συνεδρίαση τελούσε υπό αναστολή στη διαπραγμάτευσή της, ενώ σήμερα άνοιξε στο -4,58%, για να περιορίσει λίγο αργότερα στο -3,38%.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανεκόπη το σερί πτώσης του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου, καθώς σήμερα παίρνει την ανιούσα στο 2,15%.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Σημειωτέον, ότι χθες το eurogroup ήταν ρητό και κατηγορηματικό προς τη νέα κυβέρνηση ότι θα πρέπει να μείνει άτεγκτος ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος στο 3,5%.

Πηγή: https://www.documentonews.gr

share->share_count); ?>