ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ παραλία της Σωζόπολης

Συντάκτης:
Κατηγορία: Χαλκιδική
 

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Το Λιμενικό Σώμα πραγματοποιεί συνεχώς έρευνες στην θαλάσσια περιοχή της Καλλικράτειας για τον εντοπισμό του.

Ο ψαράς είχε πάει με την ξύλινη βάρκα του γύρω στις 18.00 για ψάρεμα αψηφώντας τον καιρό και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι, θα είναι το έβδομο θύμα από την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Χαλκιδική.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία με νεκρούς στη Χαλκιδική – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων – Αγνοείται ψαράς (Photos – Video)

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Ανήλικο αγόρι το έκτο θύμα

Ένα ανήλικο αγόρι έγινε το έκτο θύμα των πολύνεκρων καιρικών φαινομένων.

Όπως επιβεβαίωσε νωρίτερα σήμερα η Πυροσβεστική, πρόκειται για ένα οκτάχρονο παιδί από τη Ρουμανία, που βρισκόταν στην ταβέρνα στα Νέα Πλάγια όπου έπεσε το στέγαστρο, καταπλακώνοντας θαμώνες του καταστήματος. Εκεί τραυματίστηκε επίσης θανάσιμα 54χρονη γυναίκα, επίσης από τη Ρουμανία, ενώ μέχρι στιγμής, δεν έχει καταστεί δυνατό να επιβεβαιωθεί από την Πυροσβεστική εάν τα δύο θύματα είχαν συγγένεια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν επίσης τη ζωή σε ζευγάρι ηλικιωμένων από την Τσεχία, που παραθέριζαν με τροχόσπιτο στη Σωζόπολη όπου το όχημα φαίνεται πως ανατράπηκε από σφοδρούς ανέμους. Μαζί τους παραθέριζε ο γιος τους, που τραυματίστηκε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, καθώς και ο εγγονός τους -κατά πληροφορίες είναι 18 ετών- που είναι καλά στην υγεία του αλλά έχει υποστεί σοκ.

Ακόμη δύο θάνατοι καταγράφηκαν στην Νέα Ποτίδαια, όπου δένδρο καταπλάκωσε 39χρονο Ρώσο και τον γιο του, περίπου δύο ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής.

(Πηγή)

share->share_count); ?>