ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΑ θύματα της Χαλκιδικής: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε

Συντάκτης:
Κατηγορία: Κόσμος, Χαλκιδική
 

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη της προς την Ελλάδα εξέφρασε η Κομισιόν δια στόματος του εκπροσώπου της Μαργαρίτη Σχοινά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου

«Τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειες και τους φίλους αυτών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των καταιγίδων στη Χαλκιδική. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε την απαραίτητη βοήθεια» έγραψε η Κομισιόν στο twitter. 

"Nos condoléances aux familles et aux amis de ceux qui ont tragiquement perdu la vie lors des tempêtes en Halkidiki, Grèce.

Nous nous tenons prêts à fournir toute assistance nécessaire."@MargSchinas, porte-parole en chef. pic.twitter.com/7uMh7DYhNb

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

— European Commission 🇪🇺 (@EU_Commission) July 11, 2019

Συλλυπητήρια στα θύματα της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική έστειλε, μέσω Τwitter και ο επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστος Στυλιανίδης, δηλώνοντας την «ετοιμότητα» της Επιτροπής για την προσφορά βοήθειας.

«Η σκέψη μου είναι με τα θύματα και όλους όσοι έχουν επηρεαστεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα στη Χαλκιδική. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των νεκρών. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και η ΕΕ είναι έτοιμη να προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί», έγραψε ο Κύπριος επίτροπος. 

(Πηγή)

share->share_count); ?>