ΚΡΗΤΗ: ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ εγκλήματος στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Ελλάδα, Πολιτική
 

Σύμφωνα με το ekriti.gr η 60χρονη δεν δολοφονήθηκε στη σπηλιά, αλλά κάπου αλλού και ο δράστης ή οι δράστες, μετέφεραν το άψυχο σώμα της εκεί, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά, από το Κολυμπάρι.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο σεξουαλικού εγκλήματος, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης. Όπως εκτιμάται η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, την ημέρα της εξαφάνισής της.

Ελήφθησαν δείγματα για εργαστηριακή εξέταση όπως και δείγμα Dna ενώ μετά το πέρας της πολύωρης ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε χθες, θα γίνουν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση που έχει φέρει στο επίκεντρο της επικαιρότητας τα Χανιά είναι συνεχείς.

Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας παραμένουν ακόμα στα Χανιά και όπως μεταφέρεται από πρόσωπα που έχουν επαφή μαζί τους, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στις ελληνικές αρχές για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει έως τώρα.

Πηγή: https://www.documentonews.gr

share->share_count); ?>