Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «πόρτα» που έριξε στον Κυριάκο και δεν έγινε υπουργός

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική, Πολιτισμός
 

Σήμερα η κυρία Κεφαλογιάννη, απλή βουλευτής – πρώτη όμως σε σταυρούς – στην Α’ Αθήνας μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN ,«Ώρα Ελλάδος 7:00» και έδωσε τη δική της εκδοχή για την άρνησή της να αναλάβει εκ νέου το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού.

Προτιμούσε, είπε, να ασχοληθεί με τον Πολιτισμό. 

Δύο στα δύο πάντως τα υπουργεία είναι «σιγουράκια» αφού – κυρίως ο Τουρισμός – αποτελούν την αιχμή της όποιας ελληνικής «βαριάς βιομηχανίας». 

Τώρα αν ο κ. Μητσοτάκης δεν θεωρούσε ικανή την κυρία Κεφαλογιάννη για να χειριστεί τα πιο δύσκολα από τον τουρισμό, θέματα του Πολιτισμού μάλλον δε θα το μάθουμε πότε. 

Δείτε τι είπε στην εκπομπή η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

 «Έχω δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια στον τομέα Πολιτισμού. Εκεί ήμουν υπεύθυνη. Ήταν μεγάλη πρόκληση να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του χώρου του πολιτισμού, της τέχνης. Έχω καταθέσει δεκάδες ερωτήσεις στη Βουλή, τα θέματα των πνευματικών δικαιωμάτων, για κλειστά πωλητήρια κι αναψυκτήρια στους αρχαιολογικούς χώρους, για κινηματογράφους κτλ.

Ήμουν έτοιμη να προσφέρω τις γνώσεις και τις δυνάμεις μου σ’ αυτό το χώρο. Ο πρωθυπουργός μου πρότεινε το Τουρισμού. Θεωρώ ότι είχα κάνει τον κύκλο μου, είχα προσφέρει και περίμενα κάτι άλλο. Περίμενα να τοποθετηθεί κάποιος άλλος, να δοκιμαστεί, να δουλέψει και να προχωρήσει. Όταν έχουμε κάνει έναν κύκλο πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να δοκιμαστεί κι εμείς να κάνουμε κάτι άλλο.

Έτσι προτίμησα να μείνω απλή βουλευτής και να βοηθήσω από εκεί την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς όταν έχεις δουλέψει 2,5 χρόνια πάνω σ’ αυτό, με είχε τοποθετήσει τότε ο ίδιος ως αρμόδια για το συγκεκριμένο πόστο, έχεις μια συμφωνία ότι θα έχεις και μια θέση στο συγκεκριμένο πόστο και ξαφνικά το παίρνει κάποιος άλλος…

Ο πρωθυπουργός κρίνει ποιος θα πάει πού. Πλέον θα προχωρήσω τα θέματα και θα ζητήσω από την κυβέρνηση να τα προχωρήσει στη Βουλή. Τιμούμε την ψήφο των πολιτών με την συνολική μας παρουσία. Έχω μεγάλη υποχρέωση στους Αθηναίους που με ψήφισαν. Γιατί το πλάνο που τους παρουσίασα είχε να κάνει κυρίως με τον πολιτισμό. Δεν προτίθεμαι να τα αφήσω αυτά τα θέματα. Είμαι παρούσα στην μεγάλη μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του».

Πηγή: https://www.documentonews.gr

share->share_count); ?>