ΠΥΡΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ αυθαιρεσίες: Γιατί κάνουν την πάπια;

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει πως τις άδειες δεν τις δίνει η κυβέρνηση, αλλά το κράτος έχει την ευθύνη θέσπισης αυστηρών κανόνων και παρακολούθησης της εφαρμογής τους.

Παράλληλα αναρωτιέται: Γιατί σιωπούν οι αρχές ενώ εκφράζει την άποψη ότι κάτι κρύβεται από πίσω.

Όλη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Βλέπω ότι ξαφνικά όλοι ρίχνουν (κροκοδείλια;) δάκρυα για τον περίφημο αριθμό 112. Και καλά κάνουν. Το κενό πρέπει να καλυφθεί άμεσα.

Αλλά: Αυτό — εκ των υστέρων — είναι μικρό και εν προκειμένω το μικρότερο μέρος του προβλήματος και ρίχνει, όπως έγραψα χθες, την μπάλα στην εξέδρα. Δηλαδή αν υπήρχε το 112 τι θα είχε συμβεί; Δεν θα είχε πέσει το στέγαστρο στη Χαλκιδική;

Οι αυθαιρεσίες που όλοι αποδέχονται σιωπηρά ( όχι μόνο στις μικρές κοινωνίες) είναι το πρόβλημα νούμερο ένα. Πότε λοιπόν θα μας πουν: 1. Είχε ο εστιάτορας άδεια για το στέγαστρο με τα φωτοβολταϊκά; 2. Αν ναι, ποιος του την έδωσε. 3. Έγινε πραγματογνωμοσύνη επί τόπου αφού δόθηκε η άδεια;

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Γιατί σιωπούν οι αρχές; Η υποψία μου: Κάτι κρύβεται από πίσω. Γι αυτό κάνουν όλοι την πάπια.

ΥΓ. Κι όλα αυτά τα λέω πέρα κι ανεξάρτητα από κυβερνήσεις. Μια μια οι αδειοδοτήσεις δεν είναι δουλειά των εκάστοτε κυβερνήσεων. Αλλά το κράτος έχει την ευθύνη θέσπισης αυστηρών κανόνων και παρακολούθησης της απαρέγκλιτης εφαρμογής τους.»

Βλεπω ότι ξαφνικά όλοι ριχνουν (κροκοδίλεια;) δάκρια για τον περίφημο αριθμό 112. Και καλά κάνουν. Το κενό πρέπει να…

Gepostet von Evangelos Antonaros am Donnerstag, 11. Juli 2019 …

Πηγή: https://www.documentonews.gr

share->share_count); ?>