Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ: ΟΙ δοκιμές του 112 είχαν προγραμματιστεί από τις 5 Ιουλίου

Συντάκτης:
Κατηγορία: Τελευταία νέα
 

Στο https://www.documentonews.gr διαβάσαμε:

Σημειώνει μάλιστα, επισυνάπτοντας το σχετικό έγγραφο, πως οι δοκιμές είχαν προγραμματιστεί από τις 5 Ιουλίου, ενώ είχαν προηγηθεί αντίστοιχες δοκιμές στις 30 Ιανουαρίου 2019. 

Όλη η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη: 

«Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με τη λειτουργία του συστήματος 112

Μια απίστευτη επιχείρηση παραπληροφόρησης του κόσμου σε εξέλιξη στην οποία μετέχει σύσσωμη η κυβέρνηση, μαζί και ο φερόμενος ως νέος γγ Πολιτικής Προστασίας για τον οποίο δεν έχει υπάρξει ακόμα απόφαση ορισμού του.

Διαφημιστική καταχώρηση
Διαφημιστική καταχώρηση

Οι δοκιμές για το σύστημα 112, που πραγματοποιούνται σήμερα, έχουν προγραμματιστεί από τις 5 Ιουλίου με το έγγραφο που επισυνάπτουμε, έχουν προηγηθεί αντίστοιχες δοκιμές στις 30 Ιανουαρίου 2019 και εντάσσονται στο πλαίσιο της δοκιμαστικής λειτουργίας του συστήματος, που αποφασίστηκε με πρακτικό της επιτροπής παρακολούθησης.

Το τραγικότερο που επιχειρείται, το οποίο δηλώνει και παντελή άγνοια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χρησιμοποιούνται ανάλογα συστήματα, είναι να πειστεί η κοινή γνώμη ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα σύστημα προειδοποίησης του κόσμου για καιρικά φαινόμενα για τα οποία, με τα συστήματα που διαθέτει η χώρα, δεν μπορεί να προσδιοριστεί ούτε η έκταση, ούτε ο χρόνος, ούτε η περιοχή που θα εκδηλωθούν αλλά ούτε και οι πιθανές επιπτώσεις.»

(Πηγή)

share->share_count); ?>