Καρκίνος μαστού: Πουλερικά αντί για κόκκινο κρέας μειώνουν τον κίνδυνο | Athens Voice

Συντάκτης:
Κατηγορία: Πολιτική, Υγεία
 

Στο https://www.athensvoice.gr διαβάσαμε:

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι η αντικατάσταση του κόκκινου κρέατος από κοτόπουλο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού. Τα ευρήματα δημοσιεύτηκαν στο Ιnternational Journal of Cancer και έδειξαν ότι οι γυναίκες που στη διάρκεια της μελέτης κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες κόκκινου κρέατος είχαν 23% υψηλότερη πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου... Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο https://www.athensvoice.gr

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

share->share_count); ?>