Πηγή

Το 2017 η UNESCO αναγνώρισε την τέχνη του σεφ πίτσας, του pizzaiolo, ως άυλη παγκόσμια κληρονομιά. Όμως εξαιτίας των μέτρων κατά του κορωνοϊού φαίνεται ότι και η παραγωγή πίτσας έχει μπει… στον πάγο.

Η ιταλική Εθνική Συνομοσπονδία Βιοτεχνιών υπολογίζει ότι σε ολόκληρη τη χώρα 76.457 επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της παραγωγής…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.