Πηγή

Ο Αντώνης Λειβαδάρας, ιδιοκτήτης εργαστηρίου που φτιάχνει λουκούμια, μιλάει στην ΕΡΤ για την διαδικασία παραγωγής του φημισμένου κυκλαδίτικου γλυκού. Παράλληλα, αναφέρεται και στις ιδιαιτερότητες του εμπορίου την περίοδο της καραντίνας.

Το συριανό λουκούμι έχει βέβαια τη δική του νοστιμιά… Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζουν οι ντόπιοι, η νοστιμιά των λουκουμιών οφείλεται…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.