Πηγή

ΕΦΕΤ: Πέντε κινήσεις-κλειδιά για να μην αλλοιώνονται τα τρόφιμα το καλοκαίρι

O ΕΦΕΤ με αφορμή το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός τροφιμογενών λοιμώξεων έχει διεθνώς καταγραφεί ως αποτέλεσμα ακατάλληλου χειρισμού τροφίμων στο σπίτι συγκέντρωσε ερωτήσεις καταναλωτών και δίνει απαντήσεις.

Κατάλληλες απαντήσεις από τον ΕΦΕΤ που θα βοηθήσουν στον ασφαλή χειρισμό των τροφίμων στο…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.