Πηγή

Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το σκόρδο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μια πάστα.

Απλώνουμε την πάστα σε όλη την επιφάνεια από το κουνουπίδι και το τυλίγουμε πολύ καλά.

Ψήνουμε σκεπασμένο για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε επιπλέον 30…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.