Πηγή

Προσθέτουμε στο μηχάνημα με τα μαχαίρια τη ζάχαρη και 6 κόκκους κάρδαμο.

Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να αναμειχθούν και να διαλυθούν οι κόκκοι.

Αν δεν έχουμε κάρδαμο βάζουμε κατευθείαν μέσα στην κατσαρόλα 1 λοβό βανίλιας και τους σπόρους του.

Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τη σκόνη κάρδαμου. Προσθέτουμε 2 στικ κανέλας.

Χρειάζεται κάτι λιγότερο…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.