Πηγή

Το αποστακτήριο του Γιάννη Πασχαλά στο Γομάτι Χαλκιδικής γίνεται κάθε Οκτώβριο πόλος έλξης για τους λάτρεις του τσίπουρου, αλλά και για ξένα μέσα.

Με έμπνευση από τις συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους και διάθεση για γιορτή ο Γιάννης Πασχαλάς, φημισμένος για το τσιπουροκάζανό του στο Γομάτι Χαλκιδικής, ετοιμάζεται αυτό τον…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.