«Kitchen Lab»: Τι μαγειρεύει σήμερα και αύριο ο Άκης Πετρετζίκης;

Πηγή

Έναν μεζέ με μεθυστικά αρώματα, το μπεκρή μεζέ, προτείνει ο Άκης για ορεκτικό στο σαββατιάτικο μενού. Ξεκινάει την παρασκευή του κόβοντας το χοιρινό σε κομμάτια και τα βάζει σε καυτή κατσαρόλα με ελαιόλαδο. Προσθέτει αλάτι, πιπέρι και σοτάρει. Κόβει κόκκινες και πράσινες πιπεριές σε λεπτές λωρίδες, κρεμμύδι και σκόρδο σε…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.