Λάμπρος Βακιάρος: «To Master Chef δεν υπήρχε στο πλάνο»

Πηγή

Επιστρέφοντας από την Ισπανία, όπου είχε την τύχη να μυηθεί στην τεχνική και τη φιλοσοφία του σούσι, ο Βακιάρος δημιούργησε το πρώτο σούσι μπαρ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σάμο. Αργότερα ανέλαβε άλλα δύο εστιατόρια ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα.

Ο Λάμπρος Βακιάρος ένας νεαρός σεφ αποφασισμένος για μαγειρικές εικόνες και εμπειρία…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.