ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ: “ΠΑΣΧΑ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ “ΠΕΡΑΣΜΑ” ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ “ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Με στόχο το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, το μήνυμα της ελπίδας, της αλληλεγγύης και της αισιοδοξίας, να φθάσει σε όλα τα σπίτια και κυρίως σ’ εκείνα που η φετινή Ανάσταση θα είναι διαφορετική, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου κ. Κώστας Αμανατιάδης, καλεί όλους τους δημότες, αφού « ΠΑΣΧΑ σημαίνει ΠΕΡΑΣΜΑ», να κάνουμε ο καθένας μας- το δικό του ΠΕΡΑΣΜΑ- και να περάσουμε- στη θέση του άλλου, του φίλου και του γείτονα   συνδημότη μας ο οποίος επλήγει επαγγελματικά από την εφαρμογή των  μέτρων της πανδημίας.

 « Στο μεγαλύτερο ποσοστό της τοπικής μας κοινωνίας, υπάρχει σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Η αναστολή και οι νέες ελαστικές μορφές  εργασίας, οι απολύσεις, το κλείσιμο του λιανεμπορίου και της εστίασης έπληξαν τον οικογενειακό οικονομικό προγραμματισμό. Αυτή η νέα πραγματικότητα, μας αφορά όλους, για αυτό και ξεκινάμε άμεσα συλλογή τροφίμων για τους δικούς μας ανθρώπους,  που σήμερα δοκιμάζονται σκληρά και αυτό δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν, αντίθετα μας καθιστά όλους εθελοντές και αλληλέγγυους» δήλωσε ο κ. Κώστας Αμανατιάδης.

ΤΑ ΤΡΌΦΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ, ΜΟΝΟΓΕΝΕΙΚΕΣ, Α.Μ.Ε.Α, ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Στο πρώην ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Εθ. Αντιστάσεως  42

Από  σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου έως την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου    

Από τις 8 το πρωί έως 14.00 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΟΣΜΟΥ   Μ. ΑΛΕΞΆΝΔΡΟΥ 57

Από  σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου  έως την Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου    

Από τις 8 το πρωί έως 8.00 το βράδυ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ: ΤΗΛΕΦΩΝΑ 2310762400, 2310767659

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.