ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ…

Πώς νομίζετε θα συνεχίσω την πρόταση αυτή;

1.Την έκανα μπλοκ, όπως ακούμε στα πρωϊνάδικα και είναι ένας τρόπος απαλλαγής στον online κόσμο;

2.Την έκανα και έφυγα για μακρινούς και ονειρεμένους τόπους, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα; Μάλλον όχι, γιατί ούτε στο διπλανό νόμο δεν επιτρέπεται να πάμε, τουλάχιστον οδικά, γιατί αεροπορικά βλέπουμε πολλούς να είναι σε εξωτικούς, έξω δηλαδή από το νομό προορισμούς.

3.Την έκανα ταράτσα, όχι γιατί ήθελα να έχω σχετικά άδειο το στομάχι.

4.Την έκανα κατσίκα, όχι γιατί πάντα ακούω ότι μου λένε και ήμουν καλό κορίτσι από μικρή και μάλιστα και υπομονετική θα έλεγα, γιατί δεν την έκανα ούτε τζαζ.

5.Ούτε καμιά λαδιά έκανα, ούτε την πάπια, ούτε καν τη δίαιτα της πάπιας, εκείνη τη γνωστή στο lockdown, που τρως τα πάντα και κάνεις την πάπια και την κάνει από κούπες η ζυγαριά.

Απλά ΕΚΑΝΑ την πρώτη ΔΟΣΗ του εμβολίου. Αν και λόγω ηλικίας η Σαπουντζάκη κι εγώ ήμασταν προγραμματισμένες για Αύγουστο, εμένα με κάλεσαν αυτή τη βδομάδα για να με κάνουν μοντέρνα.

Τρία S.M.S. μου έστειλαν για να μου θυμίσουν το ραντεβού. Είμαι σίγουρη ότι το έκαναν γιατί μάλλον λαχταρούσαν να με συναντήσουν και όχι γιατί φοβήθηκαν μην το ξεχάσω λόγω ηλικίας. Φόρεσα καθαρό χωρίς λεκέδες μπλουζάκι μήπως και με σχολιάσουν ότι δεν είμαι καλή νοικοκυρά και με κοντό μανίκι για να μην προβώ σε καμιά αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού και γίνω talk of the town. Με το που μπαίνω στη Δ.Ε.Θ., την έκανα λαχείο, γιατί είδα ένα τεράστιο Μ. Τόσο καιρό μέσα στο σπίτι λέτε να έχουμε και μετρό, σκέφτηκα και είμαι μπροστά στη στάση του Συντριβανίου; Too good to be true και μην πείτε ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, γιατί ακόμα δεν το είχα κάνει. Μήπως σκέφτηκα ήταν απαγορευτικό για να ΜΗ μπω για το εμβόλιο; Να μπει κανείς ή να μην μπει. Να μπει λένε οι γιατροί, για να μην μπει μέσα του ο ιός και να μπορέσει να be για πολλά χρόνια ακόμη.

Ελπίζω το ανοσοποιητικό μου να ποιήσει τα δέοντα και να αφήσει μακριά τις κορώνες.

Εξαιρετικές οι εγκαταστάσεις και πολύ εξυπηρετικό το προσωπικό. ΜΠΡΑΒΟ.

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.