Η «ΦΛΟΓΑ» ΤΟ NEWS.MAKEDONIAS KAI Ο ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» το News Makedonias.gr και ο ειδικός καρδιολόγος και πολιτευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Διαμαντής Γκολιδάκης προχώρησαν σε μια κίνηση αγάπης και ουσίας, προσφέροντας λαμπάδες στα παιδιά που νοσηλεύονται στις παιδοογκλογικές κλινικές του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκράτειου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου όπου δώρισαν λαμπάδες σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών.

Σε δηλώσεις του ο κ. Γκολιδάκης επεσήμανε τα εξής: «Οφείλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στο συνάνθρωπό μας, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά. Ευχόμαστε η φλόγα της Ανάστασης να δώσει περισσότερη λάμψη στις ήδη φωτεινές ψυχές των παιδιών. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους».

Τις λαμπάδες διακόσμησε η Ματίνα Κυριάκου και εθελόντριες της «Φλόγας» από την Εύβοια. Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» από το 1982 φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας, ενώ ο Διαμαντής Γκολιδάκης είναι διαρκώς κοντά στα παιδιά, ως γιατρός πολλών αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Πείτε τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.