Στον Εύοσμο τίμησε τη γιορτή της μητέρας ο Διαμαντής Γκολιδάκης

Για άλλη μια φορά βρέθηκε στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου ο γνωστός καρδιολόγος και πολιτευτής Α Θεσσαλονίκης Διαμαντής Γκολιδάκης.

Αυτή τη φορά παραβρέθηκε στην πλατεία Ευόσμου, όπου με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμβολική δράση της Κοινότητας Ευόσμου για τη γιορτή της μητέρας. Εκεί συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό και με την αντιδήμαρχο Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή και ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες.

Μετά το τέλος της δράσης, ο κ. Γκολιδάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την άρτια οργάνωση και ανέφερε σχετικά: «Τιμάμε σήμερα με σεβασμό την ημέρα της μητέρας. Η μητέρα, αιώνιο σύμβολο, ζωής, αγάπης και ελπίδας, που με την τεράστια δύναμη που κρύβει στην ύπαρξή της, υπερβαίνει τα κοινά ανθρώπινα όρια. Στην αιώνια αυτή γιορτή, όλοι μας οφείλουμε ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στις μητέρες όλης της γης, γιατί σε αυτές οφείλουμε την ύπαρξή μας και γιατί ό,τι είμαστε ή ό,τι ελπίζουμε να γίνουμε το χρωστάμε στη μητέρα μας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στο συνάδελφο, Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μαναδαλιανό, στην αντιδήμαρχο Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, στον πρόεδρο κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτη Φωτιάδη και στους συνεργάτες τους για την εξαίρετη αυτή δράση και πρωτοβουλία». 

Συντάκτης: Διαχειριστής ΓΚ

Πείτε τη γνώμη σας!