7/7 σήμερα δύο εφτάρια που κατά τον Πυθαγόρα είναι μαγικοί αριθμοί και στο δελτίο ειδήσεων στις 7 ακούσαμε για τα νέα μέτρα. Το πρώτο πράγμα που διδάσκονται οι υποψήφιοι οδηγοί είναι το Δ, προσοχή στο δρόμο και σιγουρεύονται ότι πρέπει να υπάρχει ένα Δ, τρίγωνο δηλαδή στο πορτ παγκάζ, δια παν ενδεχόμενο. Δια παν ενδεχόμενο, όπως μας καθοδηγούν οι ειδικοί, πρέπει να είμαστε όλοι εν εγρηγόρσει, μια που ο κίνδυνος προ των πυλών ονομάζεται τώρα μετάλλαξη Δ. Στους τυφώνες δεν ξέρω για ποιο λόγο δίνουν ονόματα γυναικών, θαρρείς ότι οι γυναίκες είμαστε σαματατζούδες. Στα ακραία καιρικά φαινόμενα δίνουν ονόματα μικτά, αλλά με αλφαβητική σειρά τα τελευταία χρόνια. Είναι αλήθεια ότι τον πλανήτη μας κοντεύουμε να τον φτάσουμε στα άκρα της υπομονής του, γι αυτό φουντώνει από τα νεύρα του και υπερθερμαίνεται.

Ο πονηρός κορωνοϊός δυστυχώς μεταλλάσσεται και τώρα κινδυνεύουμε από τη Δ. Ευτυχώς φρόντισαν οι πάνσοφοι πρόγονοί μας, προνοώντας ακόμη και για τις μελλοντικές μεταλλάξεις και έχουμε δυο γράμματα λιγότερα στο αλφάβητό μας από τους Εγγλέζους.

Σήμερα είναι της Αγίας Κυριακής, που οι ευσεβείς γονείς της την απέκτησαν σε μεγάλη ηλικία και την ονόμασαν έτσι γιατί γεννήθηκε ημέρα Κυριακή. Πάντως για μας τους συνταξιούχους Κυριακή γιορτή και σχόλη είναι η βδομάδα όλη. Η συγκεκριμένη Αγία είναι η προστάτιδα της κατάθλιψης. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι πολλοί άνθρωποι υποφέρουν στις μέρες μας και αρκετοί δυστυχώς χωρίς να το γνωρίζουν. Πάντως αν όχι ένα ντουβρουτζά, ένα σφιξιματάκι το νοιώθουμε όταν ακούμε τον κ. Χαρδαλιά.

Και πως να ησυχάσουμε μια που φημολογείται ότι:

1.Στο fb θα υπάρχει και δεύτερο status για να δηλώνεις αν είσαι εμβολιασμένος ή όχι.

2.Στους γάμους και στα νυχτερινά κέντρα θα χορεύουν μόνο οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι θα χτυπούν από απόσταση παλαμάκια.

3.Αν η πεθερά είναι ανεμβολίαστη δεν μπορεί να επισκεφτεί τη νύφη και να ανακατεύεται στην κουζίνα της.

4.Μετά το συναινετικό, και το online διαζύγιο, τώρα προτείνεται και το εμβολιαστικό. Αν ο σύντροφος αρνείται να εμβολιαστεί, αναλαμβάνει τη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου η πολιτική προστασία.

5.Προσοχή σε τυχόν κακό γείτονα που μπορεί, όχι βέβαια με κουκούλα, όπως παλιά, αλλά με μάσκα και γυαλιά να σας καταδώσει, ότι δήθεν είστε ανεμβολίαστοι.

6.Στα εστιατόρια οι εμβολιασμένοι θα δικαιούνται δεύτερη μερίδα δωρεάν, ενώ το λογαριασμό θα τον πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι.

7.Και τα 7 κακά της μοίρας μας για εμάς τους Θεσσαλονικείς. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.

Πείτε τη γνώμη σας!