Πηγή

Ως τον «χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή.

«Στην Ελλάδα ο συνταγματικά υπέυθυνος για ό,τι καλό ή κακό συμβαίνει είναι ο εκάστοτε πρωθυπουργός της χώρας. (Ο Κυριάκος Μητσοτάκης) είναι αυτό που μου έλεγε ο…Πηγή

1 Σχόλιο

 1. Ωραία, ο λαός μισεί τον Μητσοτάκη!
  Κάτι μας είπες!
  Αλλάξτε τον με κάποιον άλλον, δηλαδή, και όλα τα γίνουν ρόδινα.
  Όπως ΔΕΝ έγιναν ρόδινα και τις προηγούμενες 200 φορές που έγινε το ίδιο ακριβώς πράγμα (για τα μάτια των αιγοπροβάτων με δικαίωμα ψήφου και μόνο, όπως πάντα).
  Και όπως ΔΕΝ επιτάσσει ότι θα γίνουν ρόδινα καμία λογική εξέταση της πραγματικότητας.

  Ολίγον με ενδιαφέρει γιατί το Τράγκας, αποδοκιμάζει το εν λόγω φασιστόμουτρο.
  Με ενδιαφέρει πολύ γιατί επικεντρώνεται μόνο σε αυτόν και όχι στα υπόλοιπα φασιστόμουτρα και άκρως επικίνδυνα μέλη της ΝΔ, που είτε κατέχουν την εξουσία και σπέρνουν την συμφορά, είτε την κατείχαν στο παρελθόν και έσπειραν την συμφορά, είτε στέκονταν σαν επιδοκιμαστικές γλάστρες δίπλα σε όλους τους υπόλοιπους φασίστες, κοπρόσκυλα και ναζί της ΝΔ, βλέποντας τι γίνεται και μη αντιδρώντας. Με λίγα λόγια, όλους όσους είχαν σχέση με την ΝΔ. Μπορεί να είναι μέσα σε αυτούς και ο ίδιος ο Τράγκας. Αυτό να μας εξηγήσει ο κ. Τράγκας.

  Στον αγύριστο να πάνε όλοι τους. Και αυτοί, και οι αριστεροί, και οι κεντρώοι και οι δεξιοί. Δε θέλω υποσχέσεις, ούτε πολιτικό πρόγραμμα. Θέλω αυτός που θα ψηφίσω να φροντίσει οι βδέλλες του συστήματος (πολιτικοί, δημοσιοκάφροι, δικαστικοί, διοικητές αστυνομίας, διοικητές δημόσιων οργανισμών, κτλ) να πληρώσουν όσα κακά προκάλεσαν 1000 φορές, και αυτοί και οι απόγονοί τους. Μέχρι να εξαφανιστεί κάθε ίχνος τους από τον πλανήτη. Και δεν χρειάζεται απόδειξη για την βλάβη. Η απόδειξη είναι η κατοχή της διοικητικής θέσης τους (που σημαίνει ότι ήταν φιλικά προσκείμενοι στην Χούντα) και η κατάσταση που έχουμε φτάσει σαν έθνος.
  Θέλω έναν Πούτιν που θα εξαφανίζει ανθρώπους. Όχι όποιους να ‘ναι, αλλά αυτούς που πρέπει. Γιατί το γεγονός ότι η δημοκρατία χωρίς ουτοπικές προϋποθέσεις λειτουργεί καταστροφικά για τους πάντες το είχε συνειδητοποιήσει πρώτος ο Πλάτων δυόμιση χιλιετίες πριν. Αλλά για κάποιο λόγο, και πάρα την αναγωγή των αρχαίων Ελλήνων και του Πλάτωνα σε θεούς επί γης από πολλούς αρχαιόπληκτους, αυτό το σύστημα μένει προκλητικά στο απυρόβλητο. Τάχα γιατί “είναι το καλύτερο που υπάρχει”. Το ερώτημα είναι : “Το καλύτερο γιατί; Για την καλοπέραση και τα ξέφρενα πάρτι των πολλών ή για το καλό του έθνους και την χώρας;”. Φυσικά, είναι το καλύτερο σύστημα για να προωθεί η Jewmerica, γιατί με αυτό σε εφαρμογή όλοι οι πύργοι πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα και χορεύουν στον ρυθμό των δολαρίων.
  Οι καλύτερες μέρες κάθε έθνους που ξέρω ήταν με αυτοκράτορες (π.χ. Βυζάντιο, Κίνα), μονάρχες (Ρωσία), κτλ. Η δημοκρατία κατέστρεψε ακόμα και την μικροσκοπική πόλη η οποία την εφηύρε : την Αθήνα. Αν δεν δούλεψε με 800 ομόθρησκα/ομόγλωσσα/πολιτισμένα άτομα, ποιος ανόητος θα πίστευε ότι θα δουλέψει με 10+ εκατομμύρια Έλληνες, με ενημέρωση μέσω Μ.Μ.Εξαπάτησης, και με τον μισό πληθυσμό (τουλάχιστον) να είναι αλλοεθνείς, αλλόπιστοι και απαίδευτοι μέχρι αηδίας;;;

Πείτε τη γνώμη σας!