ΜΟΣΧΟΠΟΛΙΣ: ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

Πηγή

Οι πολυετείς προσπάθειες του χημικού εδαφολόγου Δρα Γεώργιου Γερμάνη βρήκαν εύφορο έδαφος στη νέα γενιά, που συνεχίζει την οινική παράδοση.

Τα μεγάλα κρασιά φτιάχνονται στο αμπέλι. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα καλό κρασί με κακό σταφύλι, αλλά ποτέ ένα μεγάλο. Οι ρήσεις αυτές, διδαχές της πρώτης γενιάς της αμπελουργικής ιστορίας της οικογένειας…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!