Η ΜΠΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ… ΣΚΝΙΠΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Πηγή

Το 40% της παραγωγής της Πρότυπης Μικροζυθοποϊας Θεσσαλονίκης κατευθύνεται στο εξωτερικό – Επόμενος σταθμός ο Καναδάς, σκανάρει και τη Ρωσία

Όταν τρεις φίλοι, κουμπάροι και συνεργάτες ξεκίνησαν να παρασκευάζουν τη δική τους μπίρα στο σπίτι δεν μπορούσαν να φανταστούν πως μέσα σε λίγα χρόνια θα είχαν τη δική τους μικροζυθοποιεία και…Πηγή

Πείτε τη γνώμη σας!