Την ώρα που το Κίεβο φλέγεται ο Πούτιν καλεί τον ουκρανικό στρατό να πάρει την εξουσία στα χέρια του: «Είναι πιο εύκολο να συνεννοηθούμε μαζί σας παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί»

(Πηγή: thefaq.gr)

Τη στιγμή που ρωσικά στρατεύματα σφυροκοπούν πλέον την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, και πανικόβλητοι οι πολίτες στο Κίεβο τρέχουν να γλιτώσουν, ο Ρώσος πρόεδρος απηύθυνε μήνυμα μέσω της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης, με το οποίο ζητά από τις ουκρανικές στρατιωτικές μονάδες να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de halk, siren sesleri eşliğinde panik halinde metro istasyonlarına koşuyor #StopPutin pic.twitter.com/oMvFeNiPsi
— chef cetinkaya (@chef_cetinkaya) February 25, 2022

Συγκεκριμένα, ο Πούτιν μίλησε για εθνικιστικά στοιχεία στις ουκρανικές μονάδες που παίζουν τον ρόλο των αποσπασμάτων και χαρακτήρισε την ουκρανική κυβέρνηση ως «συμμορία τοξικομανών και νεοναζί» που πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό.

«Πάρτε την εξουσία στα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.