Ηχηρό “μήνυμα” στην κυβερνητική πλειοψηφία και τον Μητσοτάκη : «Δεν είσαι μόνη» φώναζε το πλήθος στην Ελένη Τουλουπάκη έξω από τον Άρειο Πάγο

(Πηγή: thefaq.gr)

«Δεν είσαι μόνη» φώναζαν στην πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς συγκεντρωμένοι έξω από τον Άρειο Πάγο μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβερνητική πλειοψηφία αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις μεθοδεύσεις τους στην υπόθεση Novartis αλλά και τις απόπειρες αντιθεσμικών παρεμβάσεων και εκτροχιασμού της Δικαιοσύνης

Νέα, δεύτερη προθεσμία για τις 16 Μαρτίου ζήτησε και έλαβε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis.

Κατά την προσέλευσή της στον Άρειο Πάγο ομάδα περίπου 30 ατόμων, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο, φώναζε «Δεν είσαι μόνη σου». Η Ελένη Τουλουπάκη, μάλιστα χειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους και κατά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.