Καταπέλτης ο ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια που “βομβαρδίζει” τα νοικοκυριά: Ο τυχοδιωκτισμός Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να εκμεταλλεύεται τη δυστυχία του πολέμου για να ξεφύγει από τις επιπτώσεις της δικής του ανευθυνότητας

(Πηγή: thefaq.gr)

Σφοδρή επίθεση από την αντιπολίτευση στο Πρωθυπουργό προσωπικά με αφορμή τη νέα τοποθέτησή του κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου όπου προσπάθησε ξανά να φορτώσει την έκρηξη της ακρίβειας και την εκτόξευση των τιμολογίων ειδικά στην ενέργεια, στο πόλεμο στην Ουκρανία που ξεκίνησε μόλις … πριν από 5 ημέρες!

“Ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του για μια ακόμη φορά προσπαθούν να κρύψουν τις ευθύνες τους για την ενεργειακή ακρίβεια πίσω από τον πόλεμο. Οι λογαριασμοί του ρεύματος, όμως, έχουν φτάσει στους πολίτες ήδη πριν την παράνομη ρωσική επίθεση στην Ουκρανία. Έχουν φτάσει από τότε που ο ανεκδιήγητος κ. Σκρέκας περιέπαιζε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.