Αδιανόητο θέλουν κόψουν το Open! Πανικόβλητοι δύο Έλληνες “ολιγάρχες” από την απίθανη επιτυχία με την κάλυψη των γεγονότων προσφεύγουν εναντίον του στο ΕΣΡ ! Κυριάρχησε και χθες και ο σταθμός και το δελτίο

(Πηγή: thefaq.gr)

Προσφυγή στο ΕΣΡ σχεδιάζουν τηλεοπτικοί σταθμοί κατά του Open με το επιχείρημα πως παραβιάζει τους όρους χορήγησης της άδειας του. Η μετάδοση μόνο ενημερωτικών εκπομπών από τον τηλεοπτικό σταθμό για τον Πόλεμο στην Ουκρανία, χωρίς να υφίσταται κάποιος συγκεκριμένος έκτακτος λόγος, θεωρείται από ορισμένους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πως υπάρχει ζήτημα με τους όρους χορήγησης της άδειας του.

Υπάρχει φυσικά και ο αντίλογος σε αυτό το επιχείρημα με το επιχείρημα της υποχρέωσης των σταθμών για τη μετάδοση ενημερωτικού προγράμματος ειδικά σε ένα Πόλεμο που έχει συνέπειες και για την Ελλάδα. Η προσφυγή αυτή έρχεται να προστεθεί στις αυξανόμενες πιέσεις που ασκούνται στον… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.