Έπιασε δουλειά το “χαφιεδότσουρμο”! Ηχηρή απάντηση της «Αυγής» και του «105,5 Στο Κόκκινο» για την «είδηση» ότι οι ελεγκτικές αρχές διεξάγουν φορολογικό έλεγχο

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις τελευταίες ημέρες, λαθρόβια διαδικτυακά μέσα διακινούν την «είδηση» ότι οι ελεγκτικές αρχές διεξάγουν φορολογικό έλεγχο στον ραδιοσταθμό 105,5 Στο Κόκκινο, ενώ αντίστοιχες φήμες κυκλοφόρησαν για ελέγχους των αρχών και στην Αυγή Α.Ε.

Μάλιστα, οι συντάκτες παραθέτουν και λεπτομέρειες του υποτιθέμενου ελέγχου: ότι οι αρχές κινητοποιήθηκαν μετά από «ανώνυμη καταγγελία», ότι τον έλεγχο ανέλαβε η ΔΟΥ ΦΑΕΕ Αθηνών, αλλά και ότι ο φάκελος «περιλαμβάνει και στοιχεία» από δημοσιεύματά τους!

Για μια μόνο – ήσσονος σημασίας – πτυχή παρέλειψαν να ενημερώσουν τους (όποιους) αναγνώστες τους: ότι ουδείς έλεγχος λαμβάνει χώρα στο ραδιοσταθμό 105,5 Στο Κόκκινο. Αν υφίστατο κάτι τέτοιο, θα το γνώριζε αν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.