Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους! Ο Γ. Κύρτσος δίνει στεγνά τον Μητσοτάκη για «συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis» και «ανελεύθερες πρακτικές» σε επιστολή του προς τα μέλη του ΕΛΚ! Σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία

(Πηγή: thefaq.gr)

Αποφασισμένος να διεθνοποιήσει την υπόθεσή του και την έντονη κριτική του προς τον πρωθυπουργό εμφανίζεται ο Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στην ομάδα του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, που έχει κινήσει σε βάρος του ο Μάνφρεντ Βέμπερ, έστειλε επιστολή προς τα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με την οποία εκθέτει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο καταλογίζει «συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis» και «ανελεύθερες πρακτικές».

Την περασμένη Πέμπτη (3.3.2022) ο κ. Μητσοτάκης είχε δείπνο στην Αθήνα με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Μ. Βέμπερ και μόλις την επόμενη μέρα, την Παρασκευή, ο Γ. Κύρτσος ενημερώθηκε για την… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.