“Καμπανάκι” Τσίπρα: «Άμεσα μέτρα για να μη γίνει η κρίση ανθρωπιστική τραγωδία! Οι καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ενέργεια, έχουν αφήσει την κοινωνία, την οικονομία και τους πολίτες έρμαιο»

(Πηγή: thefaq.gr)

«Οι καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ενέργεια, έχουν αφήσει την κοινωνία, την οικονομία και τους πολίτες έρμαιο της κρίσης», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, σε on camera δήλωσή του.

«Σήμερα που ακόμη και η Κομισιόν προτρέπει τα κράτη-μέλη να βάλουν διατίμηση, μέχρι και να κρατικοποιήσουν υποδομές αν χρειαστεί, ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον ανήξερο, στέλνει δήθεν επιστολές και υπόσχεται νέα μέτρα στήριξης», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας και υπογραμμίζει ότι «χρειάζονται μέτρα άμεσα και ουσιαστικά για να ανακόψουν την ακρίβεια: πλαφόν στις τιμές ρεύματος και φυσικού αερίου, άμεση μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, άμεση μείωση του ΦΠΑ στα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.