Δεν πέρασε η διαγραφή Κύρτσου από το ΕΛΚ! Μεγάλη ήττα Μητσοτάκη – “μομφή” για τη στάση του στη Novartis και το κράτος δικαίου! Ηχηρό “ράπισμα” στην Ασημακοπούλου

(Πηγή: thefaq.gr)

Δεν πέρασε το αίτημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για αποπομπή του Γιώργου Κύρτσου από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, καθώς ο επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ πρότεινε 12μηνη στέρηση δικαιωμάτων για το πρώην ευρωβουλευτή της ΝΔ, κάτι που έγινε δεκτό.

Όπως ενημερώνει ο Γιώργος Κύρτσος, «στους 131 ευρωβουλευτές που ψήφισαν επί συνόλου 177, 91 ψήφισαν υπέρ της πρότασης Βέμπερ, 29 με στήριξαν και
11 έκαναν αποχή. Ο Βέμπερ εξήγησε ότι ο Μητσοτάκης του ζήτησε αποπομπή μου αλλά αυτός δεν το δέχθηκε και πως το ΕΛΚ δίνει προτεραιότητα σε κόμματα έναντι ευρωβουλευτών».

Νωρίτερα ο Γιώργος Κύρτσος είχε αναφέρει ότι «το χειροκρότημα των συναδέλφων ευρωβουλευτών του ΕΛΚ, στο τέλος της ομιλίας μου για την πρόταση αναστολής των δικαιωμάτων μου, σαν μέλος του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.