Πολεμοχαρής ο Μητσοτάκης «καίει» κάθε γέφυρα με τη Μόσχα: Ο Πούτιν ενίσχυσε το ΝΑΤΟ και «ξύπνησε» την ΕΕ από τον γεωπολιτικό της λήθαργο – Πανηγυρίζει γιατί η Ελλάδα ξεπέρασε το 2% του προϋπολογισμού στους εξοπλισμούς

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο CNBC και στη δημοσιογράφο Silvia Amaro, μίλησε στο περιθώριο του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βερσαλλίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στην ευρωπαϊκή χονδρική αγορά φυσικού αερίου, την κρίση στην Ουκρανία. Είναι προκλητικό ωστόσο, το γεγονός πως καθ΄όλη τη συνέντευξη, ο πρωθυπουργός παρουσιάζεται πρόθυμος να ξοδέψει κι άλλα χρήματα για στρατιωτικές δαπάνες – λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, αρκεί – όπως τόνισε – να μην συμπεριληφθούν στο έλλειμα του προϋπολογισμού.

Ομολογεί ανερυθρίαστα λοιπόν ότι λέει ψέματα όταν αρνείται τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα (κόστος περίπου 500 εκατ. ευρώ), διότι έτσι θα έπρεπε να αφαιρέσει το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.