Ουκρανία: Νεκρός από ρωσικά πυρά ρεπόρτερ με πάσο των New York Times- «Είχε χρόνια να εργαστεί για εμάς» λέει η εφημερίδα

(Πηγή: www.lifo.gr)

Άλλος ένας δημοσιογράφος τραυματίστηκε

Ένας δημοσιογράφος και παλιός, εξωτερικός συνεργάτης των New York Times σκοτώθηκε κοντά στο Κίεβο και ακόμη ένας τραυματίστηκε, όπως επιβεβαίωσε πριν λίγο ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.

Το χτύπημα φέρεται να σημειώθηκε στην περιοχή του Ιρπίν στα βόρεια του Κιέβου όταν ρωσικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον αυτοκινήτου. Ως θύμα ταυτοποιείται ο 51χρονος, Μπρεντ Ρενώ. Ο άλλος δημοσιογράφος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο. 

«Οι εισβολείς σκοτώνουν κυνικά ακόμη και δημοσιογράφους διεθνών μέσων ενημέρωσης που προσπαθούν να δείξουν την αλήθεια για τις θηριωδίες των ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία. Σήμερα, ένας 51χρονος ανταποκριτής των New York Times πυροβολήθηκε στο Ίρπίν. Ένας άλλος δημοσιογράφος τραυματίστηκε. Αυτή… Πηγή (Πηγή: www.lifo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.