Καταπέλτης ο Μιχάλης Ιγνατίου για τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: “Τι πανηγυρίζετε; Για της Χαλιμάς τα παραμύθια; Ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέφερε την απαράδεκτη θέση του για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Αιχμηρότατος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος – ανταποκριτής του OPEN στις ΗΠΑ και εκδότης του HellasJournal.com – για την “πανηγυρική” εικόνα που διαρρέει η ελληνική πλευρά (και αναπαράγουν τα περισσότερα ΜΜΕ ) από την συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ερντογάν το μεσημέρι σε κατοικία του Τούρκου προέδρου στο Φανάρι.

“Τι πανηγυρίζετε; Για της χαλιμάς τα παραμύθια… Ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέφερε την απαράδεκτη θέση του για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Και κατέθεσε όλα τα υπόλοιπα παράνομα και απαράδεκτα αιτήματα του. Ποια πρόοδος; Και…” σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter o Μιχάλης Ιγνατίου, δείχνοντας σαφώς την αποδοκιμασία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.