Επιφυλακτικός ο ΣΥΡΙΖΑ για το τι έγινε στη συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη: Επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση εθνικής στρατηγικής στα ελληνοτουρκικά

(Πηγή: thefaq.gr)

Χαμηλούς τόνους και επιφυλακτική στάση κρατά η αξιωματική αντιπολίτευση για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο στην Κωνσταντινούπολη.

«Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση για τη σημερινή συνάντηση στη Κωνσταντινούπολη και ειδικά για τις προϋποθέσεις που τέθηκαν για τη διοργάνωση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας και για ενίσχυση της ενεργειακής συνεργασίας», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για τη σημερινή συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη.

«Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία καλεί την Κυβέρνηση να αφήσει την αναβλητική διπλωματία και να αξιοποιήσει τόσο την αλλαγή κυβέρνησης στις ΗΠΑ όσο και τις διαπραγματεύσεις ΕΕ-Τουρκίας για αναθεωρημένη τελωνειακή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.