Άγριο τρολάρισμα Ηλιόπουλου μετά την καταγγελία πολίτη ότι της έκλεισαν το τηλέφωνο μόλις είπε οτι θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ: “Στην κυβέρνηση ας συνεχίσουν να κινούνται στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η σημερινή επώνυμη καταγγελία κατά του τρόπου διεξαγωγής της έρευνας κοινής γνώμης της εταιρείας Interview υπογραμμίζει τη συστηματική παραβίαση της υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου
Εδώ και καιρό ορισμένες εταιρείες αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία των ερευνών τους. Η σημερινή καταγγελία για την “διακοπή” της έρευνας όταν η απάντηση δεν επιβεβαιώνει την επιθυμία της εταιρίας, όταν δηλαδή η ερωτηθείσα απάντησε πως θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την κατασκευή μιας εικονικής πραγματικότητας υπέρ της σημερινής κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και καιρό έχει ζητήσει διαφάνεια και την κατάθεση των πρωτογενών δεδομένων που αφορούν σε συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις. Η άρνηση τόσο των εταιριών, όσο και του Συνδέσμου τους αλλά… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.