RUTankerTracker: “Κόλαφος” οι αποκαλύψεις της Greenpeace για “υποκρισία” Ελλήνων εφοπλιστών που μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο με τάνκερ!

(Πηγή: thefaq.gr)

Αρκετά τάνκερ που ανήκουν σε Έλληνες εφοπλιστές φαίνεται ότι μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο, παρά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία όπως αποκαλύπτει η Greenpeace η οποία καταγγέλλει «επικίνδυνη υποκρισία».

Συγκεκριμένα, η Greenpeace UK έφτιαξε το RUTankerTracker, έναν αυτοματοποιημένο λογαριασμό στο Τwitter που χαρτογραφεί τις μεταφορές πετρελαίου και αερίου από τη Ρωσία σε όλον τον κόσμο.

Το τάνκερ ALKINOOS που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον στόλο της Capital Ship Management Corp συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Μέσα από το αυτόματο σύστημα αυτό, εντοπίστηκαν και αρκετά τάνκερ που ανήκουν σε Έλληνες εφοπλιστές τα οποία φαίνεται ότι μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο, παρά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. 40% του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού της Ρωσίας προέρχεται από… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.