(Επιτέλους…)! Έντονη αντιδραση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα δημοσιεύματα περί συζήτησης συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου: “Ευθύνη του κ Μητσοτάκη να θέτει κόκκινες γραμμές στο πλαισιο ουσιαστικου διαλογου”

(Πηγή: thefaq.gr)

Μετά την ομολογουμένως υποτονική αντίδραση αρχικά στην απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης στο τι συζητήθηκε στη 2ωρη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή, με απουσία των ΥΠΕΞ και παρόντες μόνον τους “συνήθεις υπόπτους” για “μυστική διπλωματία”, Καλίν και Σουρανή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε σήμερα αντίδραση και μάλιστα έντονη!

Αφορμή αναφορές στον τουρκικό Τύπο με σχετικά ρεπορτάζ για δηλώσεις του Ακάρ μετά τη συνάντηση με το Ν. Παναγιωτόπουλο στο πλαίσιο της συνόδου των Υπ Άμυνας του ΝΑΤΟ, που αναφέρονταν σε συνεκμετάλλευση «των πλούτων του Αιγαίου».

Οι αναφορές σε «συνεκμετάλλευση των πλούτων του Αιγαίου» μετά την συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας προκάλεσαν… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.