Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό των συνταξιούχων: «Η κοροϊδία Μητσοτάκη είναι η μεγαλύτερη που έχουν δει στη μεταπολίτευση οι συνταξιούχοι – Έλεγε ψίχουλα την 13η σύνταξη και δίνει μόλις στο 27% 200 ευρώ!»

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο πλευρό των συνταξιούχων βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς κατά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με το Προεδρείο του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, συζήτησαν με αφορμή τα μέτρα-«ασπιρίνες» που ανακοίνωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, με το επίδομα των 200 ευρώ που θα λάβει μόλις το 27% των συνταξιούχων – «ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε ψίχουλα το 1 δισ. ευρώ και την 13η σύνταξη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Για «μεγάλη εξαπάτηση» και «τη μεγαλύτερη κοροϊδία που έχουν αντιμετωπίσει οι συνταξιούχοι στη μεταπολίτευση, προσωπικά από τον κ. Μητσοτάκη», έκανε λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.