Κυβερνάνε χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Ο Δένδιας στα χνάρια Μητσοτάκη ανακοίνωσε από εκπομπή της ΕΡΤ ότι προσφύγαμε στην Χάγη για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία! Απίστευτη επιπολαιότητα (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Πρωθυπουργό του ο Υπ Εξωτερικών της χώρας, ανακοίνωσε από εκπομπή της ΕΡΤ ότι η Ελλάδα προχώρησε σε προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία! Διαγκωνιζόμενος σε αυθαιρεσία αλλά και “εγκληματικό” προσωπικό επικοινωνισμό χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες για την Ελλάδα και τους πολίτες της και χωρίς να υπηρετει κανένα μακροπρόθεσμο γεωστρατηγικό και γεωπολιτικό σχέδιο της χώρας και ο ΥΠΕΞ μας δεσμεύει αμετάκλητα ανοίγοντας απρόκλητα μόνιμο μέτωπο με μια παραδοσιακή υπερδύναμη η οποία μάλιστα είναι στην γειτονιά μας.

Για ένα απολύτως διακριτό έγκλημα πολέμου στην Μαριούπολη της Ουκρανίας, έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μιλώντας στην ΕΡΤ. Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ήδη υπογράψει αίτημα… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.